Laatste nieuws

(pannen)koeken bestellen

Om onze clubkas te spijzen en investeringen mogelijk te maken organiseren we onze jaarlijkse succesvolle (pannen)koekenverkoopactieWie 10 stuks of meer verkoopt, krijgt een leuke verrassing!

Selectiedata basiskeurgroep

Op zondag 23 september en zondag 7 en 14 oktober worden de kleuters uit het 3e kleuter getest door onze competitietrainers voor selectie voor de basiskeurgroep. Op zondag 28 oktober worden de ouders van geselecteerde kleuters op de hoogte gebracht.

Kalender 2018-2019

De kalender van het nieuwe turnseizoen werd toegevoegd: http://www.yzervast-heestert.be/kalender. Hierop kan je alle activiteiten, belangrijke data en data waarop er geen les is terugvinden! 

Beide turnshows uitverkocht

De ticketverkoop is aan een razendsnel tempo gegaan en alle 950 tickets waren op 2 weken de deur uit. We zoeken een oplossing voor extra plaatsen en communiceren hierover tegen het einde van de paasvakantie.

In afwachting graag de gewenste plaatsen doorgeven via de online reservatie zodat we een zicht krijgen op hoeveel extra plaatsen nodig zijn. Je kan selecteren ‘geen tickets meer beschikbaar voor -de gewenste turnshow-‘ en dan de reservatie verder afwerken. Gelieve deze plaatsen nog niet te betalen.

We houden jullie op de hoogte.

 

 

Ticketverkoop Turnshow 2018

Graag nodigen we jullie allen uit op onze grote turnshow. Ook dit jaar doen we twee shows: zaterdag 12 mei om 18u  (geen deelname kleuters) en zondag 13 mei om 14u (met deelname kleuters).

Tweede sterrendag zaterdag 10 maart

Op zaterdag 10 maart gaat onze tweede sterrendag door. Meer info over het GymStars-programma vind je hier.

Tijdschema voor de recreatieve groepen:

09:30-11:00         Meisjes 3-4 lj
11:00-12:30         Meisjes 1-2 lj
13:00-14:30         Meisjes 5-6 lj + Juffers
14:30-15:30         Jongens 1-6 lj 

Vergeet niet een 10-tal minuten vroeger te komen voor de opwarming. We beginnen stipt op tijd en proberen ook op tijd klaar te zijn. 

(pannen)koeken verkoopactie is afgesloten

Onze jaarlijkse (pannen)koeken verkoopactie is afgesloten. Dank voor de talrijke bestellingen!

Praktische info voor wie (pannen)koeken besteld heeft:

Bestellingen kunnen afgehaald worden op zaterdagvoormiddag 24 februari tussen 9u30 en 11u30 in de turnzaal. 

Trainingsuren en inschrijven volgend turnseizoen

Via deze link kan u de trainingsuren voor volgend turnseizoen terugvinden.

Via deze link kan u inschrijven voor het nieuwe turnseizoen.

Resultaten AGD 2017

Ook dit jaar behaalden onze meisjes knappe resultaten op de wedstrijden. Dikke proficiat aan turnsters en trainers. 

Klik op onderstaand document voor een overzicht van de behaalde wedstrijdresultaten van de meisjes.

Verloren voorwerpen

Een reeks voorwerpen werden teruggevonden in onze kast in de turnzaal. Sommige liggen er al lang, andere misschien minder lang. Herken je iets als van jou? Reageer dan bij de foto. In de zomervakantie gaat alles weg. Te bekijken via deze link.

Trainers gezocht

Gezocht: gemotiveerde trainers die deel willen uitmaken van ons enthousiast leidingsteam. Voor volgend turnseizoen zoeken we trainers bij onze jongens 3de-6de lj, meisjes 3de-4de lj en meisjes 5de-6de lj. Interesse? Stuur een mailtje naar info@yzervast-heestert.be voor meer info (gelieve naam, geboortedatum, interesse en eventuele ervaring te vermelden). 

Yzervast Heestert behaalt het Q4Gym-kwaliteitslabel

Op 15 oktober 2014 kreeg onze club een audit door de GymFed in het kader van Q4GymDe klemtoon lag op een administratieve doorlichting. We kregen nog geen verslag met gedetailleerde resultaten, maar kunnen wel al met trots melden dat we het kwaliteitslabel behaalden! Klik hier voor de vermelding door Q4Gym.

Ondertekening Panathlonverklaring over ethiek in de jeugdsport