Schrijf je in

Inschrijven HUIDIGE leden (lid tijdens turnseizoen 2018-2019):

> Leden kunnen online inschrijven tijdens de maand juni: Klik hier om in te schrijven voor turnseizoen 2019-2020.

> Leden die niet zijn ingeschreven tegen 20 juli volgen dezelfde inschrijvingsprocedure als nieuwe leden (zie hieronder).

 

Inschrijven NIEUWE leden:

> Pas na herinschrijving van onze huidige leden krijgen wij zicht op hoeveel plaatsen we kunnen openstellen voor nieuwe leden. We bekijken de mogelijkheden begin augustus. Per groep kan je het aantal beschikbare plaatsen zien via de online inschrijvingspagina.

> Afhankelijk van het aantal vrije plaatsen die per groep opengesteld worden, kunnen nieuwe leden online inschrijven vanaf 20 augustus om 9u. Voor kleuters geboren in 2016 (1ste kleuterklas) worden sowieso 20 plaatsen opengesteld.

> Vanaf 20 augustus om 9u: Klik hier om in te schrijven voor turnseizoen 2019-2020.

 

Algemeen:

> Je kan niet vroeger inschrijven (ook niet via wachtlijsten). Inschrijvingsgeld dat vroeger wordt betaald en dus niet gelinkt is aan een online inschrijving wordt teruggestort en geannuleerd als inschrijving.

> Je inschrijving is pas volledig als wij het lidgeld ontvangen. Het rekeningnummer en de instructies zie je bij de laatste stappen van de online inschrijving. Het rekeningnummer wordt niet vermeld op onze website om te vermijden dat we betalingen ontvangen die niet aan de juiste gegevens kunnen gekoppeld worden. Heb je wel al online ingeschreven maar ben je het rekeningnummer vergeten? Stuur dan een mailtje naar info@yzervast-heestert.be.